We are getting parket in the living room!


Comments

Drun said…
ROFL ! Als je dan toch perse in het Engels wil bloggen, gebruik dan de term 'wooden floor' :-p

Trouwens, ik vraag me af, waarom eigenlijk in het Engels ? Ik heb dat ook een tijd gedaan, maar kan de nuances toch niet in mijn taal leggen zoals in het Nederlands. Tsja, jammer voor mijn Engelstalige vrienden, maar ach, zoveel missen ze nu ook weer niet :-p
goofball said…
haha juist ja, dat ziet er wel stom uit. Misschien moet ik niet meer na middernacht proberen bloggen eh :p.

Maar bij wooden floor stel ik me een Canadees houten huis voor met enorm krakende houten vloeren met daarop dik vast tapijt.... ik zal dus eens in de Van Dale moeten zoeken wat ik het beste zeg.

Waarom blog ik in het Engels? Zeker niet omdat ik me te goed voel voor het Nederlands hoor. Ik ben dit gewoon begonnen op aanraden van mijn Canadese gastzus en is bedoeld om mijn gastfamilies en vrienden ginder op de hoogte te houden... dat spaart wat mailtjes uit. Dat ik intussen ook Belgische lezers heb is heeel tof meegenomen :-). Maar voor die paar loyale lezers aan de overkant van de plas hou ik het maar op Engels. En hopelijk vergeeft iedereen me dan die Engelse flaters die ik er vrij regelmatig durf in te gooien :p.

Ah ja en dat ik Canadese lezers in gedachten heb verklaart ook waarom ik me soms bezondig aan het verklaren van fenomenen zoals "Sinterklaas"...
Allie said…
What???? I can't understand ONE word of those comments!!

I get the jist though - thank you Ellen for continuing to post your blog site in English for us Canadians who do come to your site on a daily basis to keep up on your life's events.

Your floors look fabulous by the way! I am very much looking forward to seeing your house sometime in the future, although it will be at least 2 years before I can even think of coming over there. That should give you and Jan lots of time to ensure the renos are completed and that my bedroom is already for me. :)

Popular Posts