About Goofball

Goofball is a nickname I received in my host family when I was an exchange student in Canada in 1995- 1996.  When I get tired, I can get start laughing unstoppable over the silliest little things. That's when I get "goofy". I'm proud to be a Goofball.

I started this blog in 2005 as a way to stay in touch with my friends and (host) family across the Atlantic Ocean in the pre-social media era. That is why it is a conscious choice to blog in English even though I am a native Dutch speaker and I am aware that I do not type perfect English (especially not when I'm tired). I hope that doesn't stop Dutchspeaking readers to come and visit as well.

I am living with my husband and 2 little boys in the center of Leuven. On this blog, I share with you part of my life: family activities, our travels, our hobbies, our renovations, the city of Leuven, our frequent weekends in the East of Belgium,.... Themes come and go as they cross our path in our lives, without any commercial strategy.

Take a seat in the virtual sofa, you are welcome to read along and to look through the virtual window into my world.

You are welcome, I'm glad you stopped by! Please leave a comment if you've enjoyed reading a post.

goofballsworld@hotmail.com


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Goofball is een bijnaam die ik kreeg in mijn gastgezin toen ik in 1995-1996 een uitwisselingsstudente was in Canada. Wanneer ik vermoeid ben, krijg ik soms de slappe lach over de onnozelste dingen.  Dan ben ik "Goofy".  En daarom draag ik de bijnaam Goofball met trots.

Ik startte deze blog in 2005 met de bedoeling zo in contact te blijven met mijn vrienden en gastgezinnen aan de andere kant van de Atlantische Oceaan in het pre-social media tijdperk.  Daarom is het een bewuste keuze om in het Engels te bloggen ook al is Nederlands mijn moedertaal.  Ik ben me ervan bewust dat ik niet foutloos schrijf in het Engels (zeker niet wanneer ik weeral eens laat in de avond vermoeid zit te bloggen).  Ik hoop dat Nederlandstalige bloglezers hierdoor niet afgeschrikt worden en ook eens langskomen.

Ik woon met mijn man en 2 kleine jongens in het stadscentrum van Leuven.  Op deze blog deel ik mijn leven zoals het is: familie activiteiten, onze reizen, onze hobbies, onze renovaties, de stad Leuven, onze regelmatige weekends in de Oostkantons, ... De thema's komen en gaan een beetje op het ritme dat ze in ons leven een rol spelen, zonder enige uitgekiende commerciĆ«le strategie.

Ga maar zitten in deze virtuele sofa. Je bent van harte welkom om mee te lezen en door dit virtuele raam in mijn wereld te kijken.


Wees welkom, blij dat je er bent!  Aarzel niet om een commentaar achter te laten indien je een post leuk vond.


goofballsworld@hotmail.com

Comments

Popular Posts